Om TIIF

Torslunde-Ishøj Idrætsforening blev stiftet den 9. maj 1922, og er derfor Ishøj kommunes ældste idrætsforening. Foreningen dækker idag over sportsgrenene fodbold, petanque, badminton og gymnastik.

Fodbold og petanque afdelingerne hører til på Torbens Vænge 10 (Ishøj Idrætsplads), hvor vi har klubhus, trænings- og kampbaner. Fodboldens kampbane kaldes i folkemunde for Boston Park, til ære for det mangeårige klubikon Ib "Boston" Nielsen, her spiller vi i hele sommerperioden. Om vinteren spiller vi enten indendørs i Ishøj Skolehal eller på kunstgræsbanen ved Ishøj Idrætscenter.

Badminton og gymnastik afdelingerne hører til i Ishøj Skolehal, Torbens Vænge 3, 2635 Ishøj.

Foruden fodboldkampe på Boston Park, arrangerer TIIF Fodbold hvert år det store JULEBANKO i Ishøj Skolehal medio november.

Torslunde-Ishøj Idrætsforening har eget klubhus på adressen Torbens Vænge 10, 2635 Ishøj. Lokalerne er indrettet delvist i længerne på den gamle gård Torbens Eje, samt i en tilbygning. De første omklædningsrum og de 2 store klublokaler er for en stor dels vedkommende indrettet af klubbens medlemmer. De første lokaler blev taget i brug i 1969.

Klubhuset har idag 4 store omklædningsrum og et mindre et til dommere.

Her kan du læse jubilæumsavisen, der blev udgivet ifb. med TIIF's 75 års jubilæum i 1997