Velkommen til TIIF - Nye spillere søges

Superveteran

********************

Superveteraner søges!!

Torslunde-Ishøj Idrætsforening har et oldboys hold for veteraner fra 55 år og opefter, vi spiller i en lokal turnering Deseks 7 mandshold, der omfatter klubber her på vestegnen.

Vi mangler specielt spillere, der er af yngre årgang født i 1962 eller før. Det nuværende hold har en gennemsnits alder på 67 år spændende fra ældste mand på 73 år og yngste på 61 år. Som I kan se, har vi brug for nyt blod, hvis holdet skal forsætte.

 

Hvad kan vi tilbyde Jer?

Medlemskab af TIIF til et rimeligt kontingent i hyggelige omgivelser i Ishøj Idrætsforening på Torbens Vænge 10 i Ishøj Landsby.

Vi spiller turneringers fodbold forår og efterår, uden for turneringen har vi vinter- og sommertræning, hvor de to naboklubber BS72 og Vallensbæk også deltager, vi holder også noget fællesspisning gerne ved turneringsafslutning og Five-A-side stævne til jul afsluttende med en hyggelig julespisning.

Vi er ikke noget superhold, så hvis du ikke har spillet fodbold i mange eller nogle år kan du sagtens deltage, der er en god stemning på banen og i omklædningsrummet.
Husk! At fodbold ifølge lægerne er den bedste form for motion og forebygger kredsløbs sygdomme, så kom på banen nu, vi mangler Jer!

På vegne af superveteranerne i TIIF
Erik

 

Henvendelse til Erik holdleder
E mail emnnurdug@hotmail.com

********************

 

Her spiller foreningens ældste fodboldspillere.

Holdet har 13-15 aktive spillere. Du skal være over 55 år for at spille på holdet, dog må vi gerne have 2 spillere på over 53 år. Gennemsnitsalderen i 2015 er 65 år.

Superveteranerne spiller udendørs hele året. Fra april til oktober spiller vi kampe hver uge (spilles ikke kampe for tiden). Når der ikke spilles kampe er der træning, normalt hver onsdag kl. 18.00.

Vi træner og spiller kampe på banerne ved foreningens klubhus på adressen Torbens Vænge 10. Om vinteren spiller vi også en gang om ugen, normalt om onsdagen. Her træner vi sammen med naboklubberne Vallensbæk Idrætsforening af 1939 og BS 72 fra Albertslund. Så længe det ikke er frostvejr spiller vi på græs i Ishøj.

Bliver det rigtig vinter spiller vi på kunstgræsbanerne ved Ishøj Idræt- og Fritidscenter eller ved Vallensbæk Stadion

*** HOLDER EN PAUSE MED KAMPE ***
Vi er med i en privatturnering, som i 2015 har eksisteret i 21 år. De andre klubber kommer fra omegnen. Turneringen hedder De seks klubberne i turneringen og kampprogram og stillinger o.s.v. kan ses på www.deseks.dk

Holdet gør meget ud af det sociale sammenhold. Efter turneringskampene hjemme, er vi i 2014 begyndt af holde 3. halvleg med lidt mad, som vi på skift laver/medbringer.

Vi holder sommerafslutning, turneringafslutning, midtvejssildebord og jule five-a-side sammen de to andre klubber.


Træner: ?

Telefon: 1

Mail: ? 

Holdleder: ?

Telefon: 1

Mail: ? 


Kom og vær med. Vi kan godt bruge flere spillere, gerne i lidt
yngre end os andre.

Er du interesseret så kontakt holdlederen eller gå ind på hjemmesiden
under “Tilmelding” om udfyld rubrikkerne og send din tilmelding. Vi vil herefter snarest kontakte til dig.

Priser

Kontingent, primo marts: kr. 300,00 halv årligt

Kontingent, primo september: kr. 300,00 halv årligt

Kontingent passiv medlemsskab, primo marts: kr. 250,00 hel årligt


 

TOP