Nyheder

Byd velkommen til P…

Af Larsen | 6. juli 2021

I denne uge kan vi præsentere en ny spiller, Oliver Pedersen, der fremover vil være tilknyttet Senior 1!

Navn: Oliver Pedersen

Kælenavn: P

Alder + fødselsdag: 12-05-97 (24 år)

Bopæl by: Valby

Fødeby: Greve

Civilt job: Agenturindehaver (Jeg sælger forsikringer i Alka)

Tidligere klubber som ungdom: Karlslunde, Brøndby, Greve og AB

Tidligere klubber som senior: Ingen

Foretrukken position på banen: Kant

Sekundær position på banen: Back

Hvad er begrundelsen for dit skift til TIIF? Mine bedste venner spiller i klubben. Jeg kender de fleste fra folkeskolen, gymnasiet eller fra Greve fodbold. Med 5 operationer i bentøjet er det begrænset hvor meget jeg kan spille. Derudover har Lars også været min træner i Greve inden jeg skiftede til AB, hvilket jeg også syntes er fedt.

Hvad er din største bedrift indenfor fodboldens verden? Jeg vil sige, at min tid i AB som ungdomsspiller var fantastisk. Vi spillede super god fodbold og det var helt klart min bedste tid som spiller.

Hvad har du af forventninger til træning/kampe i TIIF? Jeg har en forventning om, at alle giver den en skalle og yder deres bedste. Men vi skal huske at vi er her for fællesskabet og der skal være plads til alle. Jeg håber personligt, at det bliver til lidt mere end et par minutter i benene og at jeg kan bidrage med min del, når jeg er på banen.

Hvad har du af forventninger til den kommende sæson i Serie 3? Jeg tror på, at vi kan ende i toppen med den spillertrup vi har.

Har du en sjov anekdote fra din fodboldkarriere? Jeg vil sige, at et tilbud fra SV Sandhausen som 16 årig, da jeg var i AB, må være det vildeste jeg har oplevet.

Læs mere...

TIIF tilknytter keeper fra de danske mestre!

Af Larsen | 2. juli 2021

Torslunde-Ishøj IF kan idag offentliggøre at tilknytter Mads Lohse Sauer, der senest har været en sikker sidste skanse for Brøndby IF i Serie 1.

Jeg har talt med Lohse, omkring skiftet og den kommende sæson i TIIF

 

Navn: Mads Lohse Sauer

Kælenavn: Lohse

Alder + fødselsdag: 24 år, 3. april 1997

Bopæl by: Ishøj Landsby

Fødeby: Ishøj

Civilt job: Ventilationstekniker

Tidligere klubber som ungdom: Torslunde-Ishøj IF, Greve Fodbold og Brøndby IF

Tidligere klubber som senior: Torslunde-Ishøj IF og Brøndby

Foretrukken position på banen: Målmand

Sekundær position på banen: Ingen eller centerback.

Hvad er begrundelsen for dit skift til TIIF? Jeg har tidligere spillet i TIIF, og selvom jeg i de seneste par år primært har spillet seniorbold for Brøndbys serie 1 hold, så har jeg stadig været tæt på klubben, og har kunne mærke trangen til at ”vende hjem” meget her det sidste halve år. Både på grund af de flotte resultater som klubben har leveret, samt at mange af mine bedste kammerater spiller her, så derfor er det dejligt at kunne vende tilbage og være fuldbyrdet medlem af truppen igen.

 

Har du tidligere spillet mod TIIF som modstander? Jeg har faktisk aldrig spillet imod TIIF, desværre, det ville ellers have været en fantastisk oplevelse, når nu det var i TIIF jeg startede med at spille fodbold som 9-10 årig.

 

Hvad er din største bedrift indenfor fodboldens verden? Det må være den pokalfinale som jeg spillede i tilbage da jeg var U15 spiller for greve fodbold, det var en vild oplevelse, men det gik først op for en lang tid efter, selvom vi desværre tabte kampen. Den anden nytilkomne spiller; Mark Moesgaard, spillede faktisk også i selvsamme pokalfinale for greve fodbold.

 

Hvad har du af forventninger til træning/kampe i TIIF? Jeg har et godt kendskab til træneren og spillerne, og har deltaget i mange træninger det sidste halve år, så jeg har en god fornemmelse af hvad der skal leveres fra min side.

Jeg forventer gode træninger med intensitet og fokus på detaljerne, så holdet kan bygge videre på den flotte sæson vi netop har afsluttet.

Nu hvor jeg vender tilbage, så er vi igen 2 målmænd som kan spille kampe, så jeg forventer et højt niveau til træning med to kompetente målmænd, og at både mit og Lukas’ niveau hæver sig, fordi vi kan ligge og kæmpe med hinanden.

 

Hvad har du af forventninger til den kommende sæson i Serie 3? Jeg forventer at vi kommer til at lægge rigtig godt til, der er kommet nogle forstærkninger ind, primært offensive, som skal styrke det i forvejen stærke kollektiv, samt jeg kommer ind så vi undgår kampe hvor en markspiller er nødsaget til at tage målet pga. Lukas Rasmussen enten er skadet eller forhindret i at komme.

Har du en sjov anekdote fra din fodboldkarriere? Jeg har engang lavet en tofodstackling på Daniel Agger til en ”brøndby-dag” engang i 2005, vi fik lov at spille mod nogle af seniorspillerne, og selvom jeg var meget lille, så hoppede jeg ifølge min far, med begge fødder forrest, direkte ind i haserne på Daniel.

 

Velkommen tilbage til Lohse….

Læs mere...

Velkommen til Moes

Af Larsen | 1. juli 2021

I denne uge, har vi fornøjelsen af at byde velkommen til Mark Moesgaard, der fremover er tilknyttet Senior 1.

Jeg har i den forbindelse interviewet vores nyeste medlem af Landsbyens Fineste.

Navn: Mark Moesgaard

Kælenavn: Moesgaard eller Moes

Alder + fødselsdag: 24 år, 20/06-1997

Bopæl by: Greve

Fødeby: Karlslunde

Civilt job: Revisor

Tidligere klubber som ungdomsspiller: Greve og Karlslunde

Tidligere klubber som senior: Greve (DS og oprykning til 2. division), Karlslunde IF (DS og oprykning til 3. division), Slagelse B&I (DS og oprykning til 2. division, samt 1 sæson i 2. div)

Foretrukken position: Angriber eller 10’er.

Sekundær position: Kant

Hvad er begrundelsen for dit skift til TIIF? Jeg har løbende fulgt med ude i klubben og har været og se et par kampe. Jeg har nogle af mine bedste og ældste venner som spiller i klubben, som har talt rigtig godt om den. Samtidig kender jeg en del af spillerne fra gymnasiet. Herudover er jeg nødt til at trappe lidt ned pga. mit arbejde som revisor, hvorfor jeg ikke har tid til 4 træninger om ugen. Derfor vil jeg rigtig gerne spille i TIIF.

Hvad er din største bedrift indenfor fodboldens verden? Må være da jeg vender tilbage efter en slem knæskade i Slagelse, hvor jeg sad ude i 6 måneder. I min comeback kamp spiller vi ude mod Brønshøj i 2. division, hvor jeg laver et mål og en assist og vi vinder 2-1.

Eller min efterårssæson i DS i 2020, hvor jeg scorer 11 mål i 9 kampe næsten uden at komme til en eneste træning.

Hvad har du af forventninger til træning/kampe i TIIF? Jeg forventer, at vi går på banen for at vinde hver gang. Herudover forventer jeg, at det er et hold med et stærkt socialt bånd, som vil gå den ekstra meter for sin holdkammerat.

Hvad har du af forventninger til den kommende sæson i Serie 3? Jeg tror på, at vi kan spille med i toppen. Herudover forventer jeg, at der også bliver lagt vægt på 3. halvleg, som jeg glæder mig til at opleve.

Har du en sjov anekdote fra din fodboldkarriere? I løbet af en sæson i 2. division spiller man mod mange sjove modstandere, som tidligere professionelle fodboldspillere. Da vi mødte B93 var Patrick Mtiliga sportschef, og han havde hentet Quincy Antipas (tidl. Brøndby-spiller) til klubben. Han startede inde da vi mødte dem, og det var noget af en oplevelse at spille med en 34-årig Antipas som stadig var klart den hurtigste spiller på banen. Han blev dog skiftet ud allerede efter 60 minutter – så kunne de gamle stænger ikke mere.

Velkommen til Moes….

Læs mere...

Oprykning til serie 3

Af Larsen | 15. juni 2021

Med en 0-8 sejr over Friheden tirsdag aften, sikrede Senior 1 sig oprykning til Serie 3.

Med en overbevisende sejr tirsdag aften på mål scoret af Kasper Lindeskov, Michel Voss, Milad Khaghani, Robin Leithoff og Justice Appiah, fik TIIF’s 1. Senior fastslået oprykningen til DBU Sjællands Serie 3.

 

Læs mere...