Partner i TIIF Fodbold

Torslunde-Ishøj IF blev stiftet d. 9. maj 1922, og er dermed Ishøj Kommunes ældste idrætsforening. Lige siden opstarten har fodbold været en af hovedgrenene for klubben.

Torslunde-Ishøj IF Fodbold arbejder stærkt på at blive en breddeklub, hvor udvikling er nøgleordet. Vi vil være en fodboldklub for alle, uanset alder, køn og niveau.

Klubben har over 100 aktive medlemmer og ca. 10 frivillige trænere og ledere, som alle gør en kæmpe indsats for at skabe uforglemmelige fodboldoplevelser for klubbens medlemmer.

Ungdommen i Torslunde-Ishøj IF Fodbold er skal på sigt, igen være en del af grundfundamentet for klubben. Gennem fællesskabet kan vi give børn og unge en mulighed for at udfolde sig fysisk, opbygge sociale netværk og konkurrere indenfor fodbolden.

Samtidig ønsker vi en bred voksenafdeling, der gør det muligt at spille fodbold på det niveau og med det engagement, der passer en bedst.

Bestyrelsens vision er at Torslunde-Ishøj IF Fodbold bliver den foretrukne fodboldklub i lokalområdet, og at 1. holdet etablerer sig i DBU
Sjællands serie 2, inden for en årrække.

Tilbage i 2012 havde klubben over 250 medlemmer og det tror vi på, at vi kan blive igen. Vi har en lang række initiativer og projekter i støbeskeen, som skal bringe os tættere på opnåelse af vores målsætninger.

En altafgørende faktor for klubbens udvikling er en sund økonomi. Det vil vi blandt andet skabe via indgåelse af sponsoraftaler med byens lokale erhvervsdrivende. Vi tror på, at vi i fællesskab, og med det rette setup, kan udvikle både fodboldklubben og de virksomheder, som vi indgår aftale med.

Som sponsor i Torslunde-Ishøj IF Fodbold kan du have stor indflydelse på, hvordan lige netop din aftale skal se ud og i hvilket prisleje den skal ligge. Med din støtte indgår du et partnerskab, hvor du ikke alene støtter op om lokalsporten i Torslunde-Ishøj IF Fodbold. Din virksomhed får samtidig unik markedsføring via vores medlemmer, sociale medier og diverse arrangementer i klubben, foruden indtrædelse i Klub 22 – TIIF’s erhversnetværk for partnere.

TOP